Cambrils, mes a prop de les persones

Noticias

Amigos, este artículo de opinión de nuestra alcaldesa no tiene desperdicio, los políticos cuando tocan poder, se transforman, mutan, parecen estar cortados por el mismo patrón

No hay manera, ya pueden ser de aquí de allí o del extramundo que todos acaban igual. Se les llena la boca cuando dicen que  trabajan para el pueblo que los ha elegido

¡Faltaría más!, están ahí para eso y cobran para eso. Nadie les obligó

Más modestia y menos autoalagarse

Nada de lo que dice nuestra alcaldesa es falso, pero no dice toda la verdad

Parece que sola ella defiende Cambrils. Es que los habitantes de Cambrils no hacen nada por Cambrils?, no nos movemos las asociaciones para que todo vaya mejor?, no presionamos hasta donde podemos para que nos escuchen?, es que nuestra opinión y nuestros esfuerzos no sirven para nada?

Parece claro que cuando manifestamos nuestras críticas, no les gusta nada, y muchos tenemos la impresión de que nos consideran una molestia que no tienen más remedio que soportar

Pues nada, seguiremos “molestando”

Hem complert el primer any de govern entre ERC-Avancem, CiU i PSC, i com a dona i alcaldessa d’esquerres de Cambrils, vull fer repàs de la feina feta i cap on anem. La transparència en la gestió, la proximitat amb les persones, les polítiques socials i la reactivació d’alguns projectes importants per a la nostra ciutat són i seran algunes de les línies d’actuació prioritàries d’aquest mandat conjunt.

Aquest primer any ens ha servit per posar les bases i poder desenvolupar les línies estratègiques. Des de l’equip de Govern ressaltem que s’han establert canals fluids de comunicació amb els principals agents socials, polítics i econòmics de l’entorn. La nostra insistència i la bona relació institucional la Generalitat de Catalunya ens ha permès cobrar part del deute: quasi 700.000 € del Pla de Barris. També hem realitzat visites a alguns Ministeris de Madrid per reclamar inversions a Cambrils. No deixarem de fer-ho, sempre defensant Cambrils.

Alguns dels reptes que abordem també són el sanejament de comptes i la reactivació de l’economia tot facilitant i dinamitzant l’activitat al municipi i regularitzant les activitats al Polígon Industrial de Belianes. I en aquesta línia, aviat obrirem la Torre del Llimó. A més, hem donat un impuls a la Fira Multisectorial, al calendari gastronòmic, al Pla Local de Joventut i al Projecte Educatiu de Ciutat. I, sobretot, estem treballant en les grans millores urbanístiques com la construcció i condicionament de l’antiga N340 o l’avinguda Charles Darwin que uneix el nucli urbà amb la nova estació de tren, que serà una de les més importants del traçat del Corredor del Mediterrani, en funcionament el primer trimestre del 2017. Continuarem apostant per fer més pròsper Cambrils.

Millorem també des de dins l’Ajuntament amb l’adjudicació per la realització de la relació de llocs de treballs, amb la convocatòria de borses d’interins de policies i d’auxiliars administratius i contractacions diverses a través de plans d’ocupació. A més, hem dut a terme el Pla Estratègic i el Pla d’Igualtat. Paral·lelament, apostem per un Cambrils més sostenible adequant la Depuradora, ampliant el servei de neteja i amb l’aprovació del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES). Volem una ciutat oberta al món i que sigui millor.

Sempre ho hem dit: un dels pilars per Cambrils ha de ser treballar i millorar el benestar de les persones. Volem que Cambrils sigui una ciutat educadora. Hem iniciat els primers expedients de cessió obligatòria per reclamar els pisos buits; hem garantit serveis bàsics com l’aigua; i hem congelat els impostos, no incrementant aquest 2016 tributs com l’IBI.

Som i volem ser cada cop més transparents. Volem que la reobertura de Ràdio Cambrils sigui una realitat el més aviat possible i hem posat en marxa la plataforma Cambrils Govern Obert oferint una eina orientada cap a la transparència i a la participació. Hem estat a prop de les persones escoltant-les al carrer i hem conegut les seves necessitats amb els Consells de Barris. Hem treballat, treballem i treballarem per aconseguir que Cambrils estigui més a prop de les persones.


 

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.