Cambrils retira els privilegis als regidors per assistir a actes o espectacles

Noticias

Esto me suena mal, huele a incremento de impuestos

Desde luego la medida debe aplaudirse, hasta ahora no habíamos tenido constancia de hechos similares

Los que mandamos nos quitamos un pequeño privilegio (ignoro si existen cifras sobre estos gastos) y a cambio, todos los vecinos, una vez más, pagaremos un poco más

Hauran de pagar les entrades d’actes, espectacles i concerts i desapareix la reserva de la Fila 1 per autoritats

L’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils ha acordat retirar progressivament diverses mesures que tradicionalment constituïen, en opinió del regidor de Cultura, Jordi Barberà, privilegis dels regidors.

Aquest passat cap de setmana ha estat el primer en posar-se en pràctica la nova instrucció sobre privilegis en espectacles, concerts o esdeveniments esportius

En concret, tots els regidors i regidores hauran de pagar de la seva butxaca les entrades per tots els actes, espectacles i concerts que programi l’Ajuntament, amb l’excepció del regidor o regidora del Departament que organitzi l’acte o, si hi assisteix, l’alcalde.

Així mateix, desapareix la Fila 1 o d’autoritats i els regidors hauran de comprar la entrada numerada que hagin adquirit com tota la resta de ciutadans. Tampoc es farà reserva d’entrada als regidors i/o acompanyants. En matèria d’assistència a dinars i sopars, cada regidor/a es pagarà el seu cobert.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.