Camí Mendoza, candidata a las próximas elecciones municipales

Noticias

Nuestra actual alcaldesa, Camí Mendoza, está haciendo cosas para Cambrils, es cierto, lo reconocemos, pero como los anteriores alcaldes no miran más allá de los 4 años de mandato, ni atienden como creemos y merecemos a los problemas de nuestro barrio. Somos esa zona llena de pisos de segunda residencia, con muy pocos votos y con muchas deficiencias urbanísticas

Para qué molestarse si el verano dura unos pocos meses

Camí Mendoza explicant els motius que l’han dut a voler ser de nou candidata.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, repetirà com a cap de llista d’ERC a les eleccions municipals de l’any vinent. La seva ha estat l’única candidatura dels republicans, i ahir al vespre es va fer oficial la seva elecció com alcaldable. A l’assemblea, que va estar oberta a militants i simpatitzants, hi va assistir prop d’una trentena de persones, entre les quals hi havia membres de l’executiva nacional com Pere Aragonès.

Mendoza va fer un discurs de balanç del mandat, en el qual va posar de manifest també els motius que la duen a voler emprendre de nou el camí de l’alcaldia. Així, va comentar que «estic vivint una experiència enriquidora com a alcaldessa i em presento per demanar-vos una renovació del vot de confiança». També va concretar i va parlar de projectes concrets, apuntant que «quan vaig assumir el càrrec, el repte era treballar per millorar el dia a dia dels cambrilencs, millorar la ciutat, impulsar noves obres com Charles Darwin i el pont de la N-340(…). Hem gestionat bé i hem obtingut recursos per millorar la qualitat de vida. Hem aconseguit rebaixar el deute de les arques municipals…».

L’actual alcaldessa i futura candidata també va fer referència a la posada en marxa de l’emissora de ràdio municipal de Cambrils i al front comú amb altres municipis per demanar el desmantellament de la via. «Vull continuar liderant aquest projecte de ciutat perquè estem satisfets amb tot el que hem fet», va manifestar Mendoza davant els assistents.

També va tenir paraules caps als regidors d’ERC que aquesta legislatura l’acompanyen a l’Ajuntament. «Tot això ho hem fet amb un equipàs d’ERC, els membres del qual hem estat ferms davants les adversitats i amb els dos socis de govern», va remarcar.

Mirada cap al futur

Al final del discurs, Mendoza va fer una mirada cap al futur. Cap on volen que camini Cambrils, i va subratllar alguns dels principals reptes amb els quals voldrien treballar, si poden continuar al capdavant del govern municipal. «La ciutat ha de ser capdavantera, hem de desestacionalitzar el turisme, hem de tenir una ciutat oberta al mar, apostar per polígons industrials. Obrirem noves oportunitats. Reptes que des d’avui treballem per fer un Cambrils prospera i capdavantera al Camp de Tarragona», va remarcar.

Finalment, la situació política del país també va tenir presència en l’acte. La ja candidata va afirmar que «penso que puc aportar molt més a Catalunya i al país. Hem de defensar una república amb mesures d’esquerra i fer front al bloc unionista per aconseguir un país lliure».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.