Ciudadanos denuncia la propuesta del equipo del gobierno de subir un 10% el IBI

Noticias

“Mañana, nuestro querido Ayuntamiento y en un Pleno Municipal, pretende aprobar una subida del IBI del 10%
Somos varias las Asociaciones que nos personaremos para manifestar nuestro rechazo
Es inconcebible, ya tanto da que sea un gobierno de derechas que de izquierdas. Suben los impuestos sin tener en cuenta las protestas que llevamos a cabo en su día ni sus promesas electorales
No sé si tendremos éxito o no, pero que sepan que no somos una masa informe a la que no se le deben rendir cuentas”

 

El grup municipal de Ciutadans (C’s) de Cambrils ha denunciat, en un comunicat de premsa, la proposta del govern municipal (ERC, CIU i PSC) de pujar en un 10% l’IBI després de les eleccions. El portaveu municipal de C’s, Imanol Rico, ha lamentat que “les coalicions separatistes segueixen fent falses promeses de millora social i econòmica per a Catalunya”, i ha assegurat que “la realitat és ben diferent i, en el cas concret de Cambrils, ho comprovarem demà, dimarts 29 de setembre al ple municipal, quan l’actual govern proposi una recaptació aproximada de 1.600.000 euros”. El ple ordinari s’iniciarà a les 19 hores.

Rico ha destacat que “aquest tipus de mesures no tenen res a veure amb les polítiques d’esquerres que promulga l’alcaldessa Camí Mendoza i el regidor d’Hisenda, Jaume Gila”. També ha insistit que “moltes famílies estan fent grans esforços per arribar a final de mes i si des del govern es presenten aquest tipus de propostes, ens esperen 4 anys d’un govern municipal marcat per la incertesa i l’engany”.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.