Comaigua realitza tasques de neteja a la riera del Regueral per un vessament d’aigües residuals

Noticias

Podemos pensar que es un incidente perfectamente controlado, pero no es menos cierto que la parte final de la Riera, en la playa, no es precisamente una zona que parezca “perfectamente controlada”

En alguna ocasión hemos denunciado la acumulación de plantas no deseadas, la no evacuación del agua que llega, los olores nada agradables y cosas similares

Es una zona pegadita a un parque infantil y nuestra impresión es que no está suficientemente controlada

El passat dijous es va produir una fuita al carrer de Monestir d’Escaladei a causa del col·lapse d’una claveguera

Es manté la zona acordonada, com a mesura preventiva

Comaigua ha finalitzat les tasques de neteja a la zona de la riera del Regueral, després del vessament d’aigües residuals que es va produir, el passat dijous, a causa de l’embussament d’una canonada que va col·lapsar una claveguera situada al carrer Monestir d’Escaladei.

Aquest vessament es va donar a la via pública i una part va anar a parar al darrer tram de la riera. Per aquest motiu es va abalisar la desembocadura i es van posar senyals de prohibit el bany. De moment es manté aquesta zona acordonada, com a mesura preventiva.

Comaigua ha realitzat diferents actuacions d’extracció a la riera. Concretament, dijous es va fer una aspiració de l’aigua confinada sota el pont de la riera i, la matinada de divendres, des de les 6.30 fins a les 10 hores es va realitzar un altre buidatge parcial, mitjançant dos camions de clavegueram.

Dilluns l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ja tenia previst fer analítiques en altres zones del Regueral i aprofitarà per fer-ne una dins la riera. Tanmateix, no hi ha hagut cap afectació a l’aigua del mar.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.