Comencen les obres de la passera sobre el barranc del Regueral de Cambrils

Noticias

Por fin, por fin, por fin

Solo han tardado 8 años, 8 años desde que conseguimos el compromiso de unir esas calles

La reivindicación viene de muy antiguo

Nos alegramos, de verdad, pero es que es una pena que pase lo que denunciamos un mogollón de veces. Esta obra se hace porque es necesaria y, eso es lo que nos duele, porque pronto tendremos elecciones y, hay que salir en las fotos, verdad? Señores mandamases

 
El nou pas uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana

Ja estan en marxa les obres de la passera per vehicles i vianants del barranc del Regueral de Cambrils. Els treballs, adjudicats a l’empresa Regimovi SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt.

La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.