El Club Pàdel Cambrils impulsa un projecte de millora i d’ampliació de les seves instal·lacions

Noticias

Perfecto, nos parece espléndido y acertado

Ahora bien, estaremos de acuerdo en que esta ampliación reportará más deportistas que decidan hacer deporte, muchos más de los que ahora utilizan estas instalaciones

Y por lo tanto, un incremento en la circulación de personas

No he visto el proyecto por lo que lo que voy a comentar, igual debo rectificar. Cosa que no me molestaría en absoluto

Ha pensado nuestro correspondiente responsable municipal en el estado de las calles que llevan hasta el Padel?

Ha tenido en cuenta que no se debería utilizar la pineda como aparcamiento?

Tiene prevista algún tipo de remodelación de la zona de influencia del Padel?

Sabe que el puente que pasa por encima de la vía, presenta un estado lamentable y con evidentes riesgos para las personas?

En fin, me gustaría mucho poder retractarme, de verdad

La primera fase s’ha iniciat amb l’ampliació de tres pistes de pàdel –dues panoràmiques i la tercera que és una pista central amb graderies– que és el model del World Pàdel Tour 2020

Imatge de l’escola de pàdel del Club Pàdel Cambrils

El Club Pàdel Cambrils –situat a Cambrils Badia– impulsarà un projecte de millora i d’ampliació de les seves instal·lacions que constarà de tres fases. La primera ja s’ha iniciat amb l’ampliació de tres pistes de pàdel –dues panoràmiques i la tercera que és una pista central amb graderies (única a Cambrils)– que és el model del World Pàdel Tour 2020. Des del club han informat a revistacambrils.cat que, aquesta millora era del tot necèssaria després de la fusió que es va dur a terme el juny de 2019 entre l’antic Set Cambrils i el Club Pàdel Cambrils i no es donava a l’abast amb només cinc pistes.

Segona i tercera fase amb piscines, jardins, pàrquing, restaurant, gimnàs

La segona i tercera fase d’ampliació i millora del Club Pàdel Cambrils consistirà en augmentar les dimensions del club amb uns terrenys adjacents per a una zona de piscines, jardins, pàrquing, restaurant i sales polivalents/gimnàs per tal de que la població de Cambrils pugui gaudir de l’esport i el lleure. Recordem que aquest espai és una concessió de l’Ajuntament de Cambrils. El regidor d’Urbanisme –Enric Daza– ha comentat a revistacambrils.cat que, «s’amplia la concessió i els actuals titulars del club tenen en marxa unes inversions importants sobre les instal·lacions. Fa uns mesos ens van presentar un projecte del que volien fer i van obtenir el permís. Amb les noves pistes es podran celebrar campionats estatals i això és un valor més per al turisme esportiu a Cambrils». Amb la crisi del coronavirus, les millores van quedar aturades, però Daza confia que les puguin reprendre properament.

12 equips de competició

Actualment, el Club Pàdel Cambrils compta amb 12 equips de competició a la Lliga Catalana, adherits a la Federació Catalana de Pàdel. Els equips es divideixen en: 6 femenins (un d’ells a 1a Categoria, un altre a 2a Categoria, dos equips a 3a Categoria i dos equips a 4a categoria catalana), 4 equips masculins (un d’ells a la màxima categoria, un altre a 2a categoria, un a 3a categoria i l’altre a 5a categoria catalana) i per últim compta amb 2 equips de competició de menors, un sub-13 i l’altre sub-16. Sumant un total de més de 200 jugadors i jugadores.

Escola de pàdel, classes particulars, campus

Per altra banda, compten amb més de 80 alumnes en classes particulars; més de 100 xiquets a l’Escola de Pàdel by Albert Viñas, que es divideixen en nivells (Iniciació, Perfeccionament i Competició). També ofereixen un campus estiuenc –el Summer Camp– on s’hi reuneixen més d’un centenar d’infants. Els Stages de competició i els cursos intensius també un pilar fonamental en les activitats d’estiu. El club també organitza uns tretze tornejos durant l’any, on es reuneixen gent d’arreu de Catalunya i d’altres punts de l’Estat. També duen a terme formacions exprés o «stages de pàdel» a clubs d’arreu de Catalunya (intensius per a grups reduïts amb component físic, tècnic – tàctic i estratègic aplicat al pàdel).

El Club Pàdel Cambrils, proposat com a seu d’una de les prèvies del World Pàdel Tour 2021

Un important volum d’activitats i de jugadors pels quals era necessària aquesta ampliació de les instal·lacions. De fet, un dels objectius és poder organitzar Gran Slams de la Federació Catalana de Pàdel (màxim campionat a nivell català). Per altra banda, el Club Pàdel Cambrils ha estat proposat com a seu d’una de les prèvies del World Pàdel Tour al 2021.

Escola de tennis

En l’apartat del tennis, el club compta amb dues pistes per a l’escola de tennis que aquest any ha augmentat de forma considerable a uns 80 nens/es. Una aposta forta per aquest esport amb la què s’ha iniciat una col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp organitzant Jornades Esportives de caràcter lúdic-competitiu per tots aquells alumnes de l’escola que hi vulguin participar.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.