El pàrquing del costat de l’Ateneu Juvenil deixarà de funcionar enguany

Ayuntamiento Cambrils Noticias

Menudo verano nos espera. Si nuestro amado ayuntamiento no se pone las pilas y busca soluciones alternativas, será misión imposible aparcar en Cambrils

Ahora, ya cuesta lo suyo (no solamente por las zonas azules) y si además eliminamos uno de pago de los grandes……

Nos hacemos eco de la denuncia de Ciudadanos, lo cual no quiere decir que seamos militantes ni de ese ni de ningún otro partido, pero es que tienen razón y los ciudadanos de a pie no hemos visto ninguna iniciativa al respecto

Fa pocs dies s’han instal·lat uns cartells en els què s’anuncia la construcció de diverses promocions de pisos, a l’aparcament de l’Horta de Santa Maria –al costat de l’Ateneu Juvenil– i a una part de l’aparcament que hi ha davant de l’Auditori

Aspecte actual del pàrquing del costat de l’Ateneu Juvenil

Fa pocs dies s’han instal·lat uns cartells en els què s’anuncia la construcció de diverses promocions de pisos, a l’aparcament de l’Horta de Santa Maria –situat al costat de l’Ateneu Juvenil– i a una part de l’actual aparcament que hi ha davant del Teatre Auditori. Es tracta de solars de propietat privada que, durant aquests darrers anys s’han habilitat com a zones d’aparcaments amb un acord entre els propietaris i l’Ajuntament. Amb l’imminent inici de les obres de construcció d’aquests dos blocs de pisos s’eliminarien prop de 400 places d’aparcament, ja que només l’aparcament de l’Horta de Santa Maria ja té una capacitat per a uns 300 vehicles.

Aquesta previsible pèrdua d’aparcaments ha estat posada en evidència, en una nota de premsa, pel grup municipal de Ciutadans. El portaveu de C’s –Imanol Rico– ha demanat mesures urgents per «evitar el caos circulatori que patirà Cambrils a l’estiu amb la pèrdua, segons diuen, de més de 500 places d’aparcament«. Rico ha advertit que «Cambrils patirà greus problemes d’estacionament amb el tancament dels aparcaments d’Horta de Santa Maria, d’una part de l’aparcament de davant del Teatre Auditori«. 

Imanol Rico: «Ara el problema encara serà més greu després de l’anunci del tancament de diverses zones que es feien servir com estacionament dissuasiu»

Imanol Rico ha explicat que «des de l’inici del mandat, la formació taronja va advertir al govern local dels problemes d’estacionament que es produirien al barri de l’Eixample, al barri del Port i als barris a tocar de platja» i que «afectaran tant a veïns com a turistes i habitants de municipis veïns que no podran estacionar«. Ciutadans també parla de «la conversió en zona blava de la zona de la Fontcoberta, al municipi veí de Vinyols i els Arcs«. En aquest sentit, Rico ha criticat «la inoperància de l’equip de govern» i els hi ha recordat que «ara el problema encara serà més greu després de l’anunci del tancament de diverses zones que es feien servir com estacionament dissuasiu«. 

Per últim, el grup municipal Ciutadans ha instat a l’equip de govern a «buscar alternatives«, i ha proposat «la recerca de solars per habilitar aparcaments, arribar a acords amb les empreses que gestionen els pàrquings soterrats com el de la plaça de l’Ajuntament» o també «fomentar el transport públic i millorar la mobilitat interna de Cambrils«.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.