El PP denuncia que «la neteja del municipi deixa molt a desitjar»

Noticias

Esta denuncia del PP, “ya es vieja”, decimos que “ya es vieja” porque es recurrente desde hace mucho tiempo

Este tema de la limpieza es delicado, muy delicado

Es evidente que no tenemos el mismo problema en verano que el resto del año, lo sabemos todos, todo el mundo. Pues parece que a nuestros mandamases se les olvida ese pequeño detalle de que en veranos la población se más que duplica

Mira que llevamos años con la misma reivindicación, y no nos olvidemos que para esta última contratación tuvieron que incrementar el coste en los recibos

Contenidors ubicats a la façana marítima del Port, aquest estiu

El Partit Popular va registrar, ahir, una instància sol·licitant al regidor de Serveis –Antonio Laguna–, la convocatòria extraordinària i urgent del Consell d’Administració de l’empresa Secomsa Cambrils. A judici dels populars, «la neteja del municipi deixa molt a desitjar», i han estat constants les queixes que els hi han transmès molts empresaris locals i veïns. Segons explica el regidor popular, David Chatelain, «quan es va negociar el nou contracte, que suposa un increment important del cost de la gestió i recollida d’escombraries, se’ns va dir que representaria una evident millora; però no ha estat així, i la percepció és més aviat la contrària en la població».

Per als populars “no es pot jugar amb la nostra imatge turística, i per això sol·licitem que es reforci el servei, especialment en hores punta i, si és necessari, es destinin més efectius especialment a les zones més concorregudes”. Per a això sol·liciten al responsable de Serveis la convocatòria d’una reunió extraordinària per tractar del tema i demanar explicacions als responsables, sense descartar la petició d’una auditoria.

Tal com s’exposa al comunicat del PP, «Cambrils –municipi turístic–, no es pot permetre la imatge de contenidors i papereres a vessar, encara que no és aquest l’únic problema; hi ha carrers que estan en un estat lamentable, uns altres en els quals sembla que mai s’actua, i la situació a les urbanitzacions segueix la mateixa tònica».

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.