El PP es desmarca de la instal·lació de contenidors al carrer Hug de Montcada

Noticias

Profe, que yo no he sido, ha sido el otro…..

Verdad que parece esa clásica excusa que dábamos en el cole cuando nos pillaban con el carrito de los helados?

Sin más comentarios

Els populars afirmen que, si aquesta decisió es va prendre fa mesos, ells no havien estat informats

Un dels cartells penjats pels veïns en motiu de protesta

Els veïns del carrer Hug de Montcada, finalment, han aconseguit aturar la instal·lació d’una bateria de contenidors en aquesta via. Representants del govern municipal es van desplaçar in situ per comprometre’s amb els veïns a “estudiar una nova ubicació” i afirmen que la decisió de col·locar aquests vuit containers s’havia pres “fa mesos”. Ara, el Partit Popular es desmarca d’aquesta decisió.

El partit encapçalat per David Chatelain, que va formar part del govern des de la moció de censura, afirma que “en cap de les reunions del grup de govern i amb Secomsa s’havia parlat mai de col·locar contenidors” en aquest carrer. Segons els conservadors, es va planificar “col·locar bateries al Port i posicionar-ne una altra a la Rambla Jaume I” un cop retirat el cablejat aeri encara existent.

El Partit Popular recalca que, si Josep M. Vallès –fins fa unes setmanes regidor de Serveis– va prendre aquesta decisió, no la va comunicar a l’equip de govern i, per tant, “no era una mesura consensuada” i es tractaria d’una “deslleialtat envers els socis del passat mandat”.

El partit liderat per Chatelain destaca que “no era coneixedor ni comparteix” aquesta decisió i deixa entreveure que ha estat presa pel nou equip de govern que “considerant l’oposició veïnal” s’ha fet enrere: “o el sr. Vallès va amagar aquesta decisió, en una clara mostra de deslleialtat, o bé el nou govern manca a la veritat traslladant a l’opinió pública que el seu nyap va ser decisió de l’anterior cosa que, per part de la nostra formació, desmentim rotundament”.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.