El PSC vol transformar l’avinguda de la Diputació en un nou pol d’atracció turística

Noticias

La propuesta del candidato del PSC, si gana las elecciones y como residentes que somos en esa zona en concreto, nos parece importante y a tener en cuenta

Desde hace mucho tiempo, desde El Regueral siempre hemos acusado a los diferentes gobiernos municipales la falta de sensibilidad hacia nuestro barrio

Les hemos comentado que parece ser que Cambrils se acaba en el Club Náutico. Respuestas, concretas muy pocas, casi nulas, apenas hemos notado una ligera disposición

Ojalá que no fuera exclusivamente de una fuerza política en concreto esa idea

L’alcaldable del partit es compromet, amb l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre i amb la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, a tirar endavant aquest projecte si guanya les eleccions

 

A poc més de dos setmanes d’iniciar oficialment la campanya electoral, el PSC ja ha anunciat quin serà un dels seus projectes prioritaris del mandat si aconsegueix guanyar els comicis. La formació té l’objectiu de transformar per complet l’avinguda de la Diputació per crear una nova centralitat i posicionar la zona que compta amb un gran nombre d’hotels i apartaments turístics del municipi.

L’alcaldable Alfredo Clúa va comunicar les intencions del partit durant la trobada que va tenir ahir amb Quim Cristià, vicepresident de l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre i també vicepresident de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona. En aquesta reunió, on també hi eren presents Gemma Balanyà, Ingrid Duch, Joan Mas i Ana López, el candidat es va comprometre a tirar endavant la remodelació d’aquest tram de poc més de tres quilòmetres.

«Em comprometo a buscar, ja sigui a través d’un concurs d’idees o bé a través d’un projecte licitat a un estudi urbanístic, per tal que s’estudiïn els fluxos i necessitats i es redacti la millor proposta per reconvertir aquest espai en un pol d’atracció turística», va apuntar el candidat.

Un projecte que donaria resposta a la demanda del sector de la zona, que van traslladar al partit socialista la necessitat de millorar visiblement aquest tram força concorregut en temporada turística.

Per Clúa, seria possible finançar aquesta obra en part amb la taxa turística que recapta el municipi i es podria fer per fases. Malgrat tot, va remarcar que «cal primer tenir la proposta, per consensuar-la amb veïns i sector turístic, i després consignar-ho a pressupost. Estic convençut que, treballant junts, podrem millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Cambrils, i fer de la nostra ciutat un lloc més atractiu per als visitants», va manifestar Clúa, que també va remarcar la necessitat de millorar la connexió entre l’avinguda de la Diputació i la carretera de Misericòrdia.

Solució pel Top Manta

Els empresaris del sector també van demanar una solució pel Top Manta que es concentra a la zona del Cap de Sant Pere. Sobre aquest tema, l’alcaldable va expressar la seva voluntat de pressionar als Mossos d’Esquadra per tal d’augmentar-ne la pressió i de mirar de fer accions conjuntes amb la Policia Local per revertir aquesta pràctica il·legal. Clúa, a més, va reordar la instal·lació recent de les jardineres al passeig per tal de dificultar l’estesa de manters a primera línia de la costa.

1 comentario en «El PSC vol transformar l’avinguda de la Diputació en un nou pol d’atracció turística»

  1. Se necesita fumigar la zona del Regueral contra las plagas de cucarachas. El ayuntamiento tiene la obligación de solucionar este gran problema. Hay que hacer varias actuaciones anules .

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.