Es posen les bases per a la recuperació de l’associació de veïns del barri del Port

Noticias

Buena noticia, aplaudimos la iniciativa de los vecinos

Les damos la bienvenida y todo nuestro apoyo

Juntos, seremos más fuertes

Es posen les bases per a la recuperació de l’associació de veïns del barri del Port

Imatge de la trobada veïnal, el passat dimecres al centre cívic Les Basses

Un grup d’una quinzena de veïns i veïnes del port de Cambrils es van reunir, aquest passat dimecres al centre cívic Les Basses, per posar les bases de la futura associació veïnal del barri. El taller, obert a tot el veïnat, va ser conduït pel Servei d’Assessorament a Entitats del Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils i va permetre treballar conjuntament les finalitats i objectius que es persegueixen en la posada en marxa d’aquesta nova associació.

D’aquesta primera sessió de treball, n’ha sortit una comissió gestora que es reunirà el proper 29 de gener i redactarà els estatus i l’acta fundacional per poder avaluar en una assemblea veïnal i designar la junta directiva. Durant la trobada, van sorgir inquietuds de millora en l’àmbit d’urbanisme, la necessitat de potenciar el sentiment d’identitat del veïnat, així com preservar la singularitat patrimonial del barri i evitar la sobreexplotació. Per altra banda, les persones participants van proposar ser un col·lectiu obert i integrador que permeti donar cabuda a tothom que vulgui col·laborar en la millora d’un barri que consideren que ha perdut atractivitat i referència.

El regidor de Participació Ciutadana, Oliver Klein, va donar la benvinguda inicial i posteriorment va marxar per donar pas a aquest taller associatiu. La creació de l’associació és important ja que el port és l’únic dels

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.