Josep M. Vallès, regidor de Serveis: «Vull demanar disculpes a la ciutadania perquè no tenim un sistema ‘super’ eficient per arreglar els clots als carrers»

Noticias

Vamos hombre!, que excusas más simples, parece ser que ningún consistorio (gobierne quien gobierne) es capaz de solucionar esos centenares de pequeños problemas, y sin embargo, les cuesta muy poco gastar montones de euros para esas grandes obras

Esas obras que les permitan presumir de lo bien que lo hacen

Estoy convencido de que ni ellos mismos saben cuántas pequeñas reparaciones son imprescindibles. Porque aparte de su inoperancia, son incapaces de escuchar a la ciudadanía

Los ciudadanos, solo servimos para ir a votar

El regidor de Serveis Generals responia amb aquestes paraules a les crítiques, per part d’ERC, sobre l’estat general de voreres i carrers, així com de la neteja viària

Clot al mig del paviment del carrer d’Anoia

«Vull demanar disculpes als ciutadans i ciutadanes perquè no tenim un sistema ‘super’ eficient per arreglar el tema dels clots als carrers i el volem solucionar. Ara mateix ho estem enfocant, però no ho tenim resolt». Amb aquestes paraules s’expressava el regidor de Serveis Generals, Josep M. Vallès, en la sessió plenària del passat 27 de juny. Segons va explicar està prevista una primera tongada de reparacions d’un centenar de clots «petits» al carrer. «Després tenim un pla de reparació més important amb unes reparacions més integrals, no només el clot sinó també el seu entorn per a fer més habitable la ciutat» perquè, segons va afirmar Vallès, «les ensopegades a les voreres estan a l’ordre del dia».

El regidor de Serveis Generals va reconèixer que, «a vegades és impossible actuar en tots els fronts a l’hora. Volem trobar una fórmula perquè les reparacions puguin ser més automàtiques i no haver de tenir aquestes esperes per a reparar aquests clots. I, repeteixo, demano disculpes per aquest fet».

Josep M. Vallès es va referir a l’estat dels carrers del municipi arrel d’una pregunta formulada pel grup municipal d’ERC. La portaveu de la formació, Camí Mendoza, va comentar que: «cada vegada veiem més clots en llocs molt transitats que poden provocar algun mal major. Li volem preguntar quines són les prioritats del seu departament; entenem que aquestes haurien de ser la millora dels carrers i la neteja general. Denunciem aquesta deixadesa general».

Camí Mendoza (ERC): «Vostès van dir que els carrers estarien més nets i és una evidència clara que els carrers estan més bruts que mai»

De fet, la regidora d’ERC també va criticar l’estat de la neteja viària. «Vostès van dir que els carrers estarien més nets i és una evidència clara que els carrers estan més bruts que mai. Què no estan fent? Realment, podem constatar que passen menys les bufadores, no veiem neteges amb aigua, els contenidors estan bruts, les papereres sempre estan plenes, els passejos estan bruts i deixats i no sabem si és aquesta la imatge que volem per al municipi i per als visitants. Creiem que es pot fer molt millor del que s’està fent».

Josep M. Vallès: «El sistema de neteja de carrers funciona normalment i tenim una bona sensació de neteja pel que fa al nostre servei»

Sobre aquesta qüestió, Vallès va explicar que, «el sistema de neteja de carrers funciona normalment i tenim una bona sensació de neteja pel que fa al nostre servei. Netegem amb aigua i hi ha un camió cisterna que circula i els contenidors també es netegen. La maquinària i els recursos que tenim no paren de treballar al màxim i, des del passat 15 de juny, es va iniciar el reforç d’estiu i s’està notant als carrers. A tall d’anècdota només voldria comentar que, el dia que el passeig d’Albert estava ‘net’ amb motiu de la Fira a algú se li va ocórrer deixar el mobiliari del menjador al costat d’un contenidor. Caldria una mica de col·laboració ciutadana per evitar aquestes situacions; aquest no sembla un sistema molt cívic de funciona per part d’algunes persones».

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.