La Brigada d’Intervenció Ràpida de Tarragona, incorpora 7 operaris i farà ‘estades’ de tres setmanes a diferents barris

Noticias obras

En Cambrils no disponemos de una BIR (Brigada de Intervenció Ràpida) y muchos, no tenemos dudas sobre su necesidad

Cuando denunciamos algún desperfecto en las calles, solo podemos esperar que cuando pueda, la Brigada Municipal se acerque y haga su trabajo

Volveremos a preguntar y de cierta manera, exigir, se instaure alguna cosa similar

L’Ajuntament de Tarragona engega la campanya ‘Tarragona, posa’t a punt’ que, durant sis mesos, farà reparacions de voreres i enrajolats de places i carrers

‘Tarragona, posa’t a punt’ és el nom de la campanya que l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que posa en marxa per realitzar tasques de reparacions a diverses zones de la ciutat. La campanya té com a objectiu, indiquen des del consistori, «arranjar el paviment asfàltic, reparar el paviment de les voreres de carrers i places o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública».

 

La Brigada d’Intervenció Ràpida municipal (BIR) serà l’encarregada de portar a terme aquesta campanya i amb aquesta finalitat s’hi han incorporat 7 operaris com a reforç. La durada de la campanya, iniciada aquesta setmana, és de sis mesos. En aquest període es calcula que quedaran enllestides totes les reparacions previstes.

En un comunicat, el regidor d’Espais Públics, José Luis Martin assenyalava que, «la Brigada d’Intervenció Ràpida no només no s’atura sino que intensifica la seva tasca amb l’objectiu de millorar, encara més, l’espai públic de Tarragona»

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.