La deixalleria mòbil recorrerà set punts de Cambrils entre els mesos de maig i desembre

Noticias

 Estas iniciativas son interesantes, estamos de acuerdo en casi todo lo que se pretende

Decimos casi todo porque parece ser que El Regueral no existe

No hemos sabido ver ninguna dirección dentro de nuestra zona

Porqué será?, pues si, es por lo que estáis pensando. Somos tan pocos los residentes que seguramente han pensado que para qué?, son 4 gatos y cuando vienen los de segunda residencia en verano lo menos que piensas en deshacerte de cacharros viejos

Solo quieres sol, playa y tranquilidad

Vale?

L’objectiu és recollir els residus especials que no es poden gestionar a la recollida convencional

Cartell informatiu de la deixalleria mòbil

La deixalleria mòbil recorrerà diferents punts de Cambrils per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar a les bateries de contenidors habituals. La instal·lació de Secomsa s’instal·larà en set ubicacions de diferents barris del municipi entre finals de maig i principis de desembre.

El 31 de maig i 1 de juny estarà situada a l’avinguda de Nou Cambrils, 16. Del 19 al 20 de juliol es trobarà entre els carrer de Cristòfol Colom i el carrer de Juan Sebatián Elcano, 22. El 2 i 3 d’agost s’instal·larà a l’avinguda del Mil·lenari, davant de l’escola Joan Ardèvol. L’1 i 2 de setembre oferirà servei des del passeig d’Albert, davant del Bar Passeig. El 18 i 19 d’octubre se situarà al carrer del Camí del Mas Clariana, davant del supermercat Plusfresc. El 8 i 9 de novembre s’intal·larà al carrer de Robert Gerhard, 6-7. I finalment, el dies 1 i 2 de desembre serà al carrer de l’Oli, 1.

La deixalleria obrirà de les 8.30 a les 13.30 hores

La deixalleria, que obrirà de 8:30 a 13:30 hores, comptarà amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania, L’objectiu és recollir els residus especials que no poden ser gestionats a la recollida convencional. La iniciativa també pretén sensibilitzar a la ciutadania en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar entre tots i totes per implantar una nova economia circular.

Les persones interessades podran portar a la deixalleria mòbil residus com ara bombetes i florescents, piles, bateries, pintures, aerosols, CD i DVD, oli mineral, tòners i cartutxos, radiografies, petits electrodomèstics i brossa tecnològica (amb el volum màxim d’un microones), petita ferralla (cargols, claus, filferros, tubs, etc), petit plàstic (gots i coberts de plàstic, joguines, etc), petit vidre pla (petites peces com un mirall de mà) i xeringues (dins d’una botella de plàstic). En canvi, no s’acceptarà runa, grans electrodomèstics, poda i resta vegetal, mobles i voluminosos o fibrociment (uralita).

L’APUNT

El calendari

31 de maig i 1 de juny
Avinguda Nou Cambrils, 16

19 i 20 de juliol
Carrer Colom/Juan Sebastián ElCano, 22

2 i 3 d’agost
Avinguda Mil·lenari (davant de l’escola Joan Ardèvol)

1 i 2 de setembre
Passeig Albert (davant del bar Passeig)

18 i 19 d’octubre
Mas Clariana (davant Plusfresc)

8 i 9 de novembre
Robert Gerhard, 6-7

1 i 2 de desembre
Carrer de l’Oli, 1

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.