L’Associació de veïns del barri de la llosa recpata 4.349 euros en pro de la Marató de TV3

“Como cada año, nuestra Asociación ha colaborado con esta magnífica iniciativa de los vecinos del Barri de La Llosa

Cualquier ayuda a estas iniciativas, es poca y nosotros lo hacemos en función de nuestras posibilidades como Asociación”

L’Associació de veïns del barri de la Llosa va organitzar, del 4 al 8 de desembre, el seu tradicional mercadet benèfic en pro de La Marató de TV3. Després de diversos anys muntant el mercadet a un local situat a la rambla de Jaume I, enguany, la gran novetat ha estat el canvi d’ubicació de les parades. Durant els cinc dies, el mercat solidari es va situar al vestíbul del Jutjat de Pau –situat a la plaça de la Vila–, així com en un altre local proper, situat al carrer de Gimbernat, cedit per a l’ocasió.

Com en les edicions anteriors, l’associació va vendre tot tipus d’objectes de segons mà com elements de decoració, llibres, mobles, música, joguets, que havien estat donats per particulars, comerços i entitats locals. La recaptació final del mercat benèfic ha estat de 3.114 euros que, sumats als 1.235 euros recaptats en el concert solidari Veus per La Marató –que es va celebrar el passat 21 de novembre al Casal Parroquial–, dóna una xifra total de 4.349 euros que l’associació veïnal farà arribar a La Marató de TV3. Recordem que la causa d’enguany se centra en la lluita contra l’obesitat i la diabetis.

Des de la junta de l’Associació de veïns del barri de la Llosa volen agrair la col·laboració i el suport de totes les persones que han fet possible, un any més, la celebració d’aquest acte solidari.

També agraeixen el suport de l’Associació de veïns del Regueral que, des de fa molts anys, participen en aquesta iniciativa i que, en aquesta ocasió també han fet una aportació econòmica de 300 euros.