La platja del Regueral acull la 8a edició de la Milla Marina de Cambrils

Noticias

Siempre es grato subir una noticia como la ocurrida ayer lunes

Cualquier gesto solidario es bueno y plausible

Desde aquí queremos felicitar a los organizadores

Dos-cents trenta nedadors van participar a la competició organitzada pel Cambrils Club Natació

Sortida de la prova de la Doble Milla, ahir al matí

Ahir es va celebrar, a la platja del Regueral, una nova edició de la Milla Marina de Cambrils. La competició organitzada pel Cambrils Club Natació s’havia dut a terme, tradicionalment per Sant Joan, però enguany s’ha desplaçat fins a l’agost. Un canvi de data que va propiciar que la jornada estigués marcada per la forta calor.

La competició, que comptava amb uns 230 inscrits entre totes les categories, havia d’iniciar-se a les 9:15, però finalment es va endarrerir gairebé una mitja hora, ja que l’àrbitre jutge de la prova va haver de desplaçar-se fins al club nàutic per poder embarcar, enlloc de fer-ho des de la platja mateix. Abans de l’inici de la competició es va fer un minut de silenci en memòria de Robert Flores, exnedador del CCN que va morir la setmana passada.

En la categoria Kids (0,6 km), els primers classificats van ser Nara Cuesta del CN Salou (10:35), Irene Capitan del CN Sitges (10:37) i Queralt Llaveria del Cambrils Club Natació (11:05).

A la Milla Marina (2 km) en categoria masculina, els millors classificats van ser Alexandre Comas del Salou (23:32), Dídac Rayo de la Federació Andorrana (23:44) i Iker Chamorro del Jerez Master (23:46). En categoria femenina, la més ràpida va ser Carolina Olivera del CN Caldes (24:18) i la van seguir Carla Cuesta del CN Salou (28:07) i Mar Ravés del CN Tarraco (28:24).

A la Doble Milla (4 km), els millors temps van ser els de Jose Javier Monton del CN Tarraco (42:41), Iker Chamorro del Jerez Master (42:42) i Diego Ortega del Platja Llarga (44:53). I els més valents van participar al Doble Repte (6 km), on els més ràpids van ser Nil Ibáñez del CN Atlètic Barceloneta (1:04:07), Nemo Remesar també del CN Atlètic Barcelonata (1:04:20) i Aida Bertran del Club Esportiu Meditarrani (01:07:11).

La travessa també va tenir un vessant solidari, ja que, 1 euros de cada inscripció es destinarà a la campanya #PelsValents de l’Hospital Sant Joan de Déu a favor de la investigació contra el càncer infantil. Durant el dia també es va poder comprar la gorra de l’Associació de Familiars de Nens amb Càncer.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.