La protesta de les associacions de veïns contra la pujada d’impostos es farà al Casal de la Gent Gran

Noticias

Es cierto que no se han sumado todas las asociaciones de Cambrils

Motivos, algunos los conocemos, como la promesa del regidor de turno de hacer tal o cual obra Otros, la comodidad de pensar en que lo que se haga no servirá para nada y es preferible la inacción y verlas pasar

Otros, posiblemente por no disponer de información

Sea como sea, si no haces nada, no conseguirás nada

Estamos satisfechos con lo que hacemos, hay que demostrar que los vecinos no estamos únicamente para votar y agachar la cabeza cuando nos aprietan

Inicialment estava previst fer la concentració a la sala de plens de l’Ajuntament, però se’ls hi ha negat l’accés

Una trentena de veïns van protestar en silenci contra la pujada d’impostos al ple del passat divendres

Les associacions veïnals de Cambrils han convocat, demà dijous a les 18 hores, una protesta contra la pujada d’impostos per al 2024. Inicialment, aquesta reunió estava prevista a la sala de plens de l’Ajuntament però, després de rebre la negativa per part d’Alcaldia, han decidit traslladar-la a la sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran.

Com expliquen diverses entitats en un comunicat, el passat 27 d’octubre es va presentar una instància per poder fer ús de la sala de plens, lloc on es prenen les decisions que afecten a la ciutadania. Un mes després, des d’Alcaldia se’ls va notificar que no tenien permís per fer ús d’aquesta sala. «Es la sala més noble que disposa el municipi de Cambrils i està reservada per celebrar plens i actes institucionals que organitza el propi Ajuntament, el qual es reserva la potestat i autoritat del seu ús», va ser la resposta.

Les associacions consideren que aquesta decisió presa de «forma unilateral i arbitrària» no és de rebut. Per aquest motiu, volen continuar endavant amb aquesta concentració que comptarà amb la presència confirmada d’alguns regidors de l’oposició que recolzen aquesta acció. L’objectiu d’aquesta protesta és mostrar el «rebuig a les polítiques municipals» i que el govern, que de moment no ha confirmat si hi assistirà, doni explicacions sobre els increments de l’IBI i la taxa sobre vehicles de tracció mecànica.

Cal dir que aquesta concentració no compta amb el suport de totes les associacions veïnals del municipi.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.