L’Ajuntament comença la campanya de reparació de calçades

Noticias

No sé si achacarlo a la inoperancia, pero me sorprende que se reparen algunos trozos de pavimento porque lo piden los vecinos

Claro que también señalan que han habido avisos de los servicios del personal técnico

La experiencia que tenemos, desde hace un montón de años, es que cuando reparan algún pavimento acostumbra a ser en un porcentaje muy alto por reclamaciones de los vecinos

Me pregunto porqué no hacen lo mismo con las aceras, quizás porque no pasan los coches? o porque los servicios técnicos no patean las calles?

La adecuación de las aceras es una queja redundante y muy pero que muy antigua

Porqué no se arreglan?, gran pregunta, quien tenga la respuesta que levante la mano

Les últimes actuacions s’han realitzat a l’avinguda Països Catalans, passeig de La Salle, l’aparcament d’Horta de Santa Maria i els carrers Til·lers i Orquídies

Les actuacions responen a peticions de la ciutadania

El Departament d’Espai Públic i Sostenibilitat ha reparat una seixantena de clots de diversos carrers del municipi entre el passat setembre i aquest novembre. El regidor Alejandro García ha explicat que les actuacions responen a peticions de la ciutadania i avisos del personal tècnic, que es prioritzen segons l’estat de deteriorament de la calçada i el trànsit que suporta el vial.

Les últimes reparacions de paviment es van realitzar la setmana passada en diferents punts de l’avinguda Països Catalans i el passeig Sant Joan Baptista de la Salle (sota el pont de l’antiga via), la rotonda d’Horta de Santa Maria (davant de l’aparcament), i els carrers Til·lers, Orquídies, Jérez, Liles i Reus.

A més, entre setembre i octubre, també es van arranjar dues zones de l’avinguda Vilafortuny i el carrer Camí Molí d’Avall. D’altra banda, aquest novembre l’empresa adjudicatària –Tecnofirmes– ha finalitzat la reparació del paviment deteriorat d’alguns punts del carrers Orquídies i Riudecanyes.

Les properes reparacions previstes es realitzaran a diferents punts dels carrers Mas d’en Bosch, Castell d’Almansa, Josep Llimona, Riu Llastres, Vila-seca, Veleta, Santa Joaquima de Vedruna, Gaudí, Camí de Reus, el passeig Albert, i les avingudes Vilafortuny, Diputació i Nova Via Augusta (davant de la gasolinera Shell). L’Ajuntament informarà prèviament dels carrers a asfaltar.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.