L’Ajuntament preveu la reposició i plantació d’una quarantena d’arbres en diferents zones del municipi

Noticias

Por fin, por fin. No es que queramos repetirnos pero es que hace casi un año que reclamamos pongan fin al desastre de la calzada de Joan XXIII

No podemos felicitar a nuestro ayuntamiento porque esta respuesta llega pero que muy tarde

Era una situación incomprensible y aunque no podemos confirmarlo, mucho huele a elecciones

Aquests dies s’ha enllestit la poda de l’arbrat viari, uns treballs que s’havien iniciat el passat mes d’octubre

Poda d’un pi a l’avinguda de Joan XXIII

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament ha finalitzat aquest mes de març els treballs de la campanya de poda de l’arbrat viari 2022-2023 iniciats el passat mes d’octubre. Els treballs han anat a  càrrec de la brigada i les tres empreses adjudicatàries del servei de manteniment de les zones verdes, els parcs públics i l’arbrat viari (Urbaser, Qverd i Agrotarraco). A més de la poda, s’han talat arbres morts, secs o que presentaven alguna problemàtica i s’han atès les peticions ciutadanes en aquest sentit. Així mateix, està prevista la reposició i plantació d’una quarantena d’arbres en diferents zones del municipi.

Dins dels treballs d’aquesta campanya, destaca la realització d’una poda intensiva i sanejament de quatre pins de grans dimensions a l’avinguda Joan XXIII amb un pressupost de 5.263 euros.

Aquests treballs se sumen a les tasques de manteniment dels parterres de les voreres de la mateixa avinguda i l’adjudicació del contracte per la reparació de la calçada en diferents punts de l’Avinguda Joan XXIII, aprovada aquest mes d’abril. L’obra consistirà en diverses actuacions de reparació de la calçada malmesa, l’estabilització de la base i, en cas necessari, el sanejament de les arrels d’arbres existents.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.