L’Ajuntament repararà l’estructura desgastada del pont de Cambrils Badia

Noticias

Ya informábamos hace poco que nuestro ayuntamiento había decidido proceder a la reparación de esa columna

Reparación que haría a pesar de que su personal técnico y un ingeniero de canales y puertos dijera que no pasa nada

Esto es de locos, o la prensa escribe lo que le mandan o no sabe lo que le han dicho

Si no hay riesgo ni peligro, porque se procede a reparar lo que no precisa reparación?

Yo creo que nos toman por tontos, ignorantes y buscaproblemas

No está bien decirlo, pero Ingenieros, lo somos más de uno y ni de lejos estamos de acuerdo en que no pasa nada

Aspecte d’una de les pilastres més desgastades del pont de Cambrils Badia sobre la via fèrria

L’Ajuntament de Cambrils repararà el pont de Cambrils Badia, que comunica la zona del Regueral amb el Molí de la Torre i el vial del Cavet. Des de fa un temps, el pont elevat que passa per damunt de la via fèrria presenta un cert desgast en algunes de les seves quatre pilastres. Aquest desgast és especialment visible en un d’aquests pilars que ha perdut una part de formigó en la seva base. Segons va explicar el regidor de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública –Antonio Laguna– en el ple de finals del passat mes d’octubre, “es va demanar a Adif que fes la reparació, però es van desentendre”, al·legant que aquest pont era competència municipal. Tenint en compte, tal com va afirmar Laguna, que “aquesta actuació no és molt important es farà càrrec l’Ajuntament, tot i que els tècnics no hi veuen cap perill per a la seguretat”.

Així doncs, ben aviat, s’adjudicaran les obres –després d’haver demanat pressupostos a diferents empreses– i es farà una reparació de manteniment, no estructural. Per un costat, els treballs consistiran en sanejar i treure el formigó que s’ha desprès i, posteriorment, es tornarà a donar la forma amb un morter de reparació que és més fort que el formigó. Finalment, es pintarà l’estructura per evitar que hi entri la humitat i es torni a malmetre. Per altra banda, s’hauran de rascar les barretes metàl·liques que estan rovellades i posar-hi una emprimació perquè no es rovellin. El cost d’aquest reparació serà d’uns 2.700 euros.

L’NMC i C’s van alertar de l’estat del pont

Recordem que, l’agost de l’any passat, l’NMC ja va alertar de l’estat de deteriorament i de desgast d’aquest pont, exposant la seva preocupació per l’excessiu trànsit de vehicles –molts d’aquests de gran tonatge– i d’altres vehicles de passatgers com autobusos. Aleshores, l’NMC va demanar que els tècnics municipals de l’Ajuntament revisessin aquesta construcció, juntament amb Adif. Més recentment, aquest passat mes d’octubre, C’s també va demanar un informe sobre l’estat del pont que demostrés que no existeix perill per a la seguretat dels ciutadans.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.