L’alcalde Oliver Klein retira totes les competències de govern al regidor Enric Daza

Noticias

Choque de trenes, aunque tiene muchas posibilidades que haya predominado el ego de nuestro alcalde

Veremos en las próximas semanas como acaba esta “salida-despido”

Amb la retirada de totes les seves competències, l’alcalde assumeix les regidories d’Urbanisme, Activitats i Obra Pública, així com la primera tinença d’alcaldia i la seva regidoria de barri

Imatge de la darrera sessió plenària del passat 27 de gener amb el regidor Enric Daza i l'alcalde Oliver Klein al centre de la imatge

Aquesta mateixa tarda, l’alcalde de Cambrils –Oliver Klein– ha fet efectiva, mitjançant decret d’alcaldia, la retirada de totes les competències de govern que fins ara exercia el regidor Enric Daza per delegació del propi alcalde. Així doncs, Enric Daza deixarà de ser primer Tinent d’Alcalde, regidor Urbanisme, Activitats i Obra Pública i regidor del barri de l’Eixample Platja. A partir d’ara, Oliver Klein assumirà les competències d’Urbanisme, Activitats i Obra Pública. El comunicat de l’Ajuntament s’ha fet públic tan bon punt s’ha conegut oficialment que Enric Daza era presentat com a candidat de Junts per a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Amb aquesta decisió es dona continuïtat a la resolució prèvia que el grup municipal del NMC ja havia adoptat d’apartar Enric Daza de la seva composició, passant la regidora Natàlia Pleguezuelos a ser la nova portaveu del grup municipal de l’NMC. D’altra banda, des de l’NMC ja se li va demanar que fes efectiva la seva renúncia de l’acta de regidor que va obtenir com a integrant de la llista electoral de l’NMC a les eleccions de maig de 2019. En cas que no faci efectiva la seva renúncia de l’acta, Enric Daza passarà a ser regidor no adscrit el que queda de mandat.

De fet, el mateix Enric Daza ja ha avançat en la roda de premsa de la seva presentació com a candidat de Junts que no pensava tornar l’acta de regidor i ho ha dit amb aquestes paraules, «la meva resposta és la mateixa que la de la persona que van fer fora del PSC i no va retornar l’acta de regidor», referint-se a Oliver Klein i la mateixa situació que es va viure l’any 2010.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.