L’AVINGUDA CHARLES DARWIN I EL PONT DE LA N340, NOVES INFRAESTRUCTURES QUE CONNECTEN CAMBRILS

Noticias

Vaya por delante que cualquier tipo de actuación que vaya en mejora del ciudadano, siempre será bien recibida

Esta noticia la hemos copiado de la web del Ayuntamiento de Cambrils. Lo hemos hecho a propósito, no ha sido un error

Como siempre, los políticos solo hablan lo maravillosamente bien que hacen las cosas y lo que no harán nunca, mande quien mande, es pensar a más allá de los 4 años de mandato

Viniendo de una crisis económica bestial, era imprescindible derribar el famoso puente?, el dinero empleado, no podría utilizarse para rebajar la deuda? o mejor, reducir algunos impuestos municipales?

La obra realizada para conectar con la futura estación ferroviaria y la zona deportiva, merece todo nuestro apoyo, aunque todavía no sabemos ni saben, cuando entrará en funcionamiento la nueva estación

L’Avinguda Charles Darwin i el Pont de la N-340 i el seu entorn ja són una realitat com a infraestructures que connectaran millor les diferents barris del municipi.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública avui han fet una visita a les obres que pròximament estaran enllestides.  El nou passeig connectarà el nucli consolidat de la ciutat amb la nova estació del tren, ubicada a la zona esportiva municipal. La posada en funcionament del nou traçat ferroviari farà augmentar la intensitat del trànsit de vianants, ciclistes i vehicles per aquesta via, que es convertirà en la porta d’entrada a Cambrils per les persones que arribin en tren a la ciutat.

L’alcaldessa Camí Mendoza ha apuntat que «la urbanització de l’Avinguda Charles Darwin ha estat una aposta d’aquest mandat i conjuntament amb l’Avinguda de l’Esport es converteixen en eixos de comunicació» i ha explicat “que són dos punts necessari per connectar amb el municipi i amb la comarca del Baix Camp”. “Posem els fonaments per començar la futura urbanització, ja que estan en procés de redacció els projectes” ha explicat Mendoza.

El regidor de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública, Antonio Laguna, ha especificat que “aquestes obres han de servir per accedir a les zones esportives i a l’estació amb les condicions més adients”. A més, Laguna ha exposat que  “les obres han estat desenvolupades amb quatre mesos i l’adequació ha consistit en demolicions, moviment de terres, pavimentació, millora de la senyalització i clavegueram, renovació de la instal·lació de l’enllumenat públic i dels serveis soterrats d’energia elèctrica, a més de la instal·lació de mobiliari urbà i jardineria.

L’avinguda Charles Darwin té una zona enjardinada, dos carrils de circulació rodada, una franja d’aparcament en línia, una  zona enjardinada amb arbustos, un carril bici, una vorera de quatre metres d’amplada i un tercer espai enjardinat fins a la tanca del Parc del Pinaret. Aquestes obres han estat adequades tenint en compte que és una zona adient per dur a terme fires i el mercadet.

Per la seva banda, una altra de les obres destacades ha estat la reconversió de l’Avinguda Baix Camp, on l’antiga carretera N-340 s’ha transformat en un passeig arbrat, actuació que va començar el passat setembre del 2017. Les dues primeres fases, consistents en l’enderroc del pont, la reordenació de l’entorn i la construcció del nou pont s’han valorat con una intervenció urbanística essencial.  L’alcaldessa Mendoza ha destacat que l’enderroc de l’antic pont i la reordenació del seu entorn ha servit per eliminar una barrera arquitectònica i visual històrica, que separava els barris de la Pallissa i l’Eixample” i ha afegit que així “s’aconsegueix millorar la mobilitat i la seguretat, tant a nivell de circulació de vianants com a circulació rodada”.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.