Les associacions de veïns faran una reunió a la sala de plens per parlar de la pujada d’impostos

Noticias

Es cierto, unas cuantas asociaciones de vecinos celebraremos una reunión en el Salón de Plenos de NUESTRO Ayuntamiento

Será el jueves 30 de noviembre a las 18 horas

Reunión abierta a los vecinos y vecinas de Cambrils, tanto residentes como no residentes

No es contra nadie en concreto ni contra cualquier color político

Queremos manifestar nuestro desacuerdo total a las políticas municipales

Los políticos responsables tendrán la oportunidad de dar explicaciones a la ciudadanía

Esperamos vuestra asistencia

Les entitats volen convidar als regidors de govern i l’oposició perquè donin explicacions sobre l’increment de l’IBI, així com tractar altres temes

Un moment de la darrera sessió plenària de l’Ajuntament de Cambrils

Diverses associacions de veïns de Cambrils han convocat una reunió a la sala de plens de l’Ajuntament de Cambrils, el proper dijous 30 de novembre a les 18 hores, per parlar sobre la pujada d’impostos per al 2024. Les entitats volen convidar a regidors del govern i de l’oposició perquè donin explicacions als cambrilencs sobre els increments de l’IBI i la taxa sobre vehicles de tracció mecànica, així com tractar altres temes.

En aquesta concentració, els veïns i veïnes volen expressar el seu «rebuig a les polítiques municipals», transmetent a govern i oposició les seves preocupacions. Respecte a les ordenances fiscals que es van aprovar inicialment el passat 17 d’octubre, les associacions demanen que se’ls expliqui «perquè havent tancat l’últim exercici amb superàvit, en uns moments tan crítics per tothom, aproven una pujada tan desproporcionada d’impostos al ciutadà».

A la carta que han fet arribar a cambrilencs i associacions, les entitats diuen que volen aprofitar aquesta trobada per demanar al govern que no es facin «obres faraòniques», sinó que el que volen és que es «dignifiquin els carrers, voreres, neteja…».

«El portal de Transparència no té res de transparent. Dels governs anteriors, com de l’actual, podem dir sense rubor que tenen una mancança i una falta de gestió molt importants. Pujar impostos no ha de ser la via més còmode», afirmen els representants, que titllen «d’abús» aquest augment de les ordenances fiscals.

Cal recordar que fa unes setmanes, revistacambrils.cat va informar d’aquesta concentració per part de vuit associacions de veïns. Van denunciar que havien demanat la sala de plens però des del consistori se’ls hi negava l’accés. Després d’aquesta negativa, els veïns van presentar una instància per fer ús de la sala que consideren «la casa de tots» i que és «on es prenen les decisions que ens afecten». De moment, encara no han rebut una resposta oficial. Si finalment tornen a rebre una negativa, la protesta es farà a la plaça de l’Ajuntament.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.