L’oposicio de cambrils denuncia la «paralisi municipal» de l’equip de govern

Noticias

Lógicamente la oposición debe destacar los puntos negativos del actual gobierno municipal

No les falta razón, y es posible que en algún punto se queden cortos

Si alguna vez gobiernan esos partidos que ahora critican a los que ahora gobiernan, que se preparen

Es una pena esto de la política, no hay manera de que se trabaje para mejorar Cambrils

Solo piensan en sus propios intereses

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils

Asseguren que està causada per «la falta d’objectius comuns i de sintonia dels membres de la coalició»

L’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, realitzarà una conferència dimecres vinent titulada ‘Impulsem Cambrils, pas a pas’, que tractarà sobre l’avanç del municipi en diversos aspectes. Davant aquest fet, l’oposició, formada pels grups municipals de Ciutadans, el Partit Popular, Nou Moviment Ciutadà i Assemblea de Cambrils, s’ha plantejat formar un bloc contrari que denuncia la «paràlisi municipal» causada, segons ells, per «la falta d’objectius comuns i de sintonia dels membres de la coalició» de govern, formada per ERC, PSC i PDeCAT.

A través d’un comunicat, des de l’oposició exposen, en primer lloc, que la neteja en diferents sectors del municipi, com en parcs i jardins, «és lamentable». També creuen que pel que fa a la il·luminació hi ha deficiències, i que l’equip de govern no fa el suficient per solucionar els problemes. Per altra banda, posen de manifest «la descoordinació interna». En aquest punt es fa referència als dos regidors d’ERC que recentment han abandonat els seus càrrecs, i a les declaracions de Dalmau sobre el sobresou il·legal que va estar cobrant des del Consell Comarcal del Baix Camp. En aquest punt, també es denuncia el «desconeixement sobre competències administratives bàsiques que han de conèixer els regidors que governen».

Pel que fa a la transparència, s’assegura que l’equip de govern «no ha complert amb el seu compromís d’informar puntualment a l’oposició dels temes importants». Denuncien que tampoc s’informa de l’estat dels temes aprovats en mocions plenàries, ni del Conveni amb Secomsa per a la recollida d’escombraries, «on es va aprovar el contracte més important que signarà aquest consistori sense explorar cap fórmula addicional per poder valorar si existia una opció millor, i que suposarà la pujada del cost del servei i de la taxa d’escombraries».

Finalment, l’oposició assegura que els projectes municipals no avancen, i que «el poc que funciona» de l’equip de govern «és per la inèrcia de mandats anteriors». Destaquen que no hi ha cap ‘Pla de Mandat’, i que la situació «de paràlisi municipal i de compromisos no complerts» segueix igual «un any després» de la darrera conferència.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.