L’oposició titlla “d’imposició política” el canvi a la gerència d’Ingesol i Aparcam

Noticias

Eso de las cacicadas no es nuevo, se repite de forma cíclica. El partido que gobierna, sea en solitario o en coalición, debe favores y pasa lo que pasa

Dicho así parece muy duro, pero es real como la vida misma

La oposición, el día que gobierne, pues hará lo mismo y volveremos a subir la noticia porque quieras que no, nos afecta a todos

Els canvis per “decisió política” anunciats per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, en la gerència de les empreses Ingesol i Aparcam porten cua. El Partit Popular, AdC, Ciutadans i NMC, així com els regidors no adscrits, han demanat aquest dilluns la liquidació de les dues empreses perquè les explicacions donades per l’alcaldessa, Camí Mendoza, durant la reunió mantinguda aquest dilluns amb representants de totes aquestes formacions “no han aportat claredat”.

Segons un comunicat conjunt de tots els partits, “l’oposició ha mostrat la seva disconformitat amb el fet d’haver hagut de assabentar-se de rebot que s’anava a produir aquesta contractació, i fins i tot que ja s’han publicat les bases per a dita contractació sense ni tan sols tenir la més mínima notícia al respecte, tot i que els regidors són membres dels consells d’administració”.

“No ens convenç -continuava la nota- que se’ns digui que s’ha de contractar a un nou càrrec de lliure designació, amb el consegüent cost sobre les arques públiques”, afegia, acusant l’alcaldessa de confondre “el que és una decisió política amb una ‘imposició política’, obviant qualsevol voluntat de diàleg o transparència”.

Les explicacions aportades “han estat someres i molt poc creïbles. L’únic que ha quedat clar -afirma l’oposició- és que la relació de l’actual gerent amb alguns regidors de govern no passa pels seus millors moments. La vicepresidenta d’Aparcam fins i tot ha manifestat que el càrrec de gerent en aquesta empresa requereix més formació específica, cosa que descobreixen tres anys després d’entrar a governar

Les referències a possibles increments de càrrega de treball no han estat fonamentades en dades concretes”.

Tres causes judicials obertes, no només una

“Per a més sorpresa -continuava la nota-, s’ha confirmat que a hores d’ara hi ha tres causes judicials relacionades amb les dues empreses. Fins a la data només se’ns havia informat oficialment d’una”.

Per tot això, “creiem que el més apropiat en aquest moment seria liquidar les dues empreses i que el consistori recuperés la gestió dels assumptes en elles delegats, com ara la zona blava, la neteja de platges, o les llars d’infants municipals”, conclou el comunicat.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.