Malestar a l’Ajuntament de Cambrils per la implantació de la zona blava a la Fontcoberta

Ayuntamiento Cambrils Noticias

Si recordáis hace pocas fechas y cuando subimos el artículo sobre las zonas azules, nos hacíamos la pregunta de qué había hecho el Ayuntamiento de Cambrils

Pues bien, parece ser que ya lo ha hecho y a nivel institucional

Igual que los criticamos en otras ocasiones, en ésta debemos agradecerle el gesto y lo único que pediríamos, es que no se quedara en eso, en un gesto

 

Parquímetre al carrer del Molí d’Avall, davant l’escola Marinada. Un costat de carrer té zona blava i l’altra costat no

El consistori cambrilenc ha enviat una carta a l’Ajuntament de Vinyols i li ha demanat que replantegi aquesta decisió

L’Ajuntament de Cambrils ha enviat una carta a l’Ajuntament de Vinyols per demanar «un estudi i un replantejament» a la decisió presa pel consistori veí de implantar la zona blava al barri de la Fontcoberta. Segons un comunicat emès pel consistori cambrilenc, demana «buscar la millor solució pels interessos comuns d’ambdós municipis, donada la configuració dels termes en aquesta zona».  En aquest mateix comunicat, l’Ajuntament de Cambrils expressa «el seu malestar per la zona blava que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs al barri de la Fontcoberta, al límit amb el terme municipal de Cambrils i molt propera a serveis municipals, sanitaris i d’ensenyament». El consistori cambrilenc assegura que «la regulació d’estacionament no respon a una demanda de rotació ja que no es tracta d’una àrea amb densitat de població i habitatges, concentració comercial o afluència turística intensa».

En marxa des del passat 15 de juny

Vinyols va posar en marxa, el passat 15 de juny, la zona blava al barri de la Fontcoberta així com al Molí d’Avall. Aquestes zones blaves estaran actives fins al 15 d’octubre. Els nous parquímetres que s’han instal·lat al barri de la Fontcoberta marquen el preu de l’hora d’aparcament a 0,90 euros i les dues hores a un preu superior al doble; 1,90 euros. Les quatre hores, que és la tarifa màxima, surten a 4,10 euros. Per la banda baixa, hi ha fixat el preu de 0,05 euros per tres minuts. L’anul·lació de la denúncia està fixada en sis euros. L’horari de pagament és de les 10 del matí a les 14 h i de les 17 h a les 22 h, tots els dies de la setmana.

 

Abans la zona blava que els contenidors

La implantació de la zona blava a aquest barri de la Fontcoberta que, actualment, es troba en expansió urbanística ha tornat a produir situacions curioses com és el cas que s’han col·locat abans els parquímetres que els contenidors de les escombraries, tal com es pot observar amb les zones de contenidors habilitades però sense la part de la tapa. També es dóna la curiositat que els carrers limítrofs, com és el cas del carrer del Molí d’Avall i el carrer de la Via Augusta, tenen un costat de carrer amb zona blava, al terme municipal vinyolenc, i l’altra costat de carrer sense pagament, corresponent al terme municipal cambrilenc.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.