Nou Moviment Ciutada planteja modificar el POUM

Noticias POUM

Modificar el actual POUM, de forma total o parcial. Es la propuesta del NMC de Cambrils

No es ni será la primera ocasión, en que manifestamos nuestras inquietudes sobre las opiniones e intenciones de los políticos

Se mueven por sus propios intereses, según sople el viento

El POUM ya se ha modificado parcialmente varias veces, si se pide y se consigue una revisión total, podemos pasarlo muy mal.

Hay que estar muy atentos

Nou Moviment Ciutadá planteja modificar eL POUM

El partit local es va reunir amb la Federació de Comerç de Cambrils

Una representació del Non Moviment Ciutada per Cambrils, encapçalat pel seu alcaldable Oliver Klein, es va reunir dilluns amb membres de la Federació de Comerç de Cambrils FECAM. Van parlar del Poligon Beli-anes i, en aquest sentir, Oliver Klein. va deixar clar que «és un pena tenir aquest espai industrial i de comerç en l’estat actual d’abandonament per part d’una administració, l’Ajuntament, que ha de garantir que els industrials que operen a la zona puguin cumplir amb les adaptacions técniques exigides els últims anys».

Klein va lamentar que tots els partits que han governat Cambrils els últims deu anys «hagin estat incapaços de gestionar el dia a dia de la ciutat en tots els ámbits, comencant per temes tan quotidians i urgents com la neteja o la poda, i acabant per l’ajut en la regulaçio de les demandes de les indústries del poligon».

El lider de I’NMC va afegir, en aquesta mateixa linea, que la creació de l’Oficina de Projectes Estratégics per promoure la marca Cambrils, que és una de les principas propostes del seu partit, «permetrá desencallar gestions que ara hi ha bloquejades amb la Generalitat o altres administracions superiors».

Preguintat sobre l’actual POUM, el portaveu del Nou Moviment Ciutadá per Cambrils va argumentar que, si es modifiqués, seria viable fer canvis d’usos als poligons per atendre altres tipus de negocis que s’hi podrien

ubicar.

El debat sha de centrar, segons Klein, en plantejar si es modifica tot el Pla d’Ordenació Urbana Municipal o es van aprovant modificacions puntuals del mateix.

Una altra de les seves preocupacions és la proliferació de la venda illegal, que NMC vol prohibir «de manera inmediata» amb una tasca de prevenció on la Policia Local «hi tindria un pes molt especific».

 

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.