Raquel López, nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils

Noticias

Damos la bienvenida a la nueva responsable de la Policías Local, le desamos la mayor de las suertes en sus nuevas funciones

Le ofrecemos nuestra máxima colaboración

Es tracta de la primera dona al front de la Policia en la història de Cambrils i la única Inspectora Cap de tot el territorio

Raquel López, nova Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils.

Des del passat 1 de desembre, Raquel López exerceix les seves funcions d’Inspectora Cap de la Policia Local de Cambrils. La seva dilatada trajectòria professional de 22 anys de servei li aporta el coneixement, l’experiència i la solvència que cal per comandar i dirigir la seguretat al nostre municipi.

Durant aquests darrers anys ha desenvolupat les seves funcions a Salou, Valls, Mont-roig i Montblanc, municipi en el que ha estat la Cap de Policia durant quatre anys i mig.

Diplomada en Pedagogia i Graduada en Dret, especialitzada en Dret Públic és, també, professora de l’Institut de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya on imparteix coneixements de lideratge i de tècniques policials.

Amb el seu nomenament, Raquel López es converteix en la primera dona al capdavant de la Policia Local de Cambrils i la única Inspectora Cap de tot el territori.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.