Roben bona part del cablejat elèctric dels camps de futbol municipals

Noticias

Aquí no se escapa nadie, aunque el robo es de una instalación deportiva, somos todos los vecinos los afectados

Es complicado comentar esta noticia, es complicado porque no se trata de un pequeño hurto y de forma ocasional

Son profesionales y el peso de la justicia ha de ser ejemplar

El furt, que va produir la nit del 29 al 30 de desembre, ha afectat els entrenaments dels equips locals

Caixa de connexions de l’estadi municipal de futbol on es veuen els desperfectes causats pel robatori

Les instal·lacions esportives de Cambrils han patit tres robatoris del cablejat elèctric en menys de dos mesos. El darrer furt es va produir la nit del 29 al 30 de desembre i ha afectat els camps de futbol, deixant-los pràcticament a les fosques. Fonts del consistori informen a revistacambrils.cat que la Policia Local ja està investigant els fets.

Des de l’Ajuntament expliquen que els lladres van robar una part important del cablejat de coure dels camps de futbol 1 i 2, així com altres parts de les instal·lacions, com el quadre de regulació. L’objectiu de l’equip de govern és recuperar el subministrament “el més aviat possible”. Ara s’han d’avaluar els danys reals i la valoració econòmica corresponent. Cal dir que, si l’import de reparació supera el valor del contracte menor -15.000 euros- s’hauria de licitar, un procés que allargaria la restitució de la llum. Des del consistori apunten que aquests robatoris també s’han produït en altres instal·lacions esportives de municipis veïns com Reus.

El furt ha afectat els entrenaments del Cambrils Unió, que té 46 equips. Aprofitant aquest darrera setmana de vacances escolars de Nadal, els entrenaments de la tarda s’han passat al matí per aprofitar la llum natural i poder preparar-se pels propers partits. Els equips que entrenen normalment al camp 3 no s’han vist afectats.
El club cambrilenc ha contactat amb la Federació Catalana de Futbol per si cal canviar l’horari d’algun dels partits previstos per aquest proper cap de setmana. Val a dir que els equips masculins amateur -Primera Catalana i Quarta Catalana- els toca jugar fora del municipi aquest proper cap de setmana, mentre que l’equip femení amateur de preferent jugarà a les 12 del migdia del diumenge 8 de gener. De cara a la setmana següent i en cas que la reparació de l’enllumenat de les instal·lacions esportives no estigui solucionat, l’equip amateur de Primera Catalana haurà de canviar l’horari de joc ja que els partits a casa els disputa a les 17.45 h dels dissabtes a la tarda, un horari que ara a l’hivern precisa d’enllumenat elèctric.

Dos robatoris a la pista d’atletisme

El furt dels camps de futbol va succeir una setmana després del robatori del cablejat de coure a la pista d’atletisme. La nit del 21 de desembre, els lladres van endur-se part del cablejat just el dia en què s’havien acabat de reparar les instal·lacions elèctriques del furt patit el dia de Tots Sants. Ara fa dos mesos, la pista d’atletisme es va quedar a les fosques per un primer robatori del cablejat. L’Ajuntament de Cambrils va actuar amb rapidesa per recuperar el subministrament elèctric, una reparació que va ser força costosa.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.