S’activa la sol·licitud per internet de la recollida de mobles i residus voluminosos

Noticias

Noticia interesante, este nuevo servicio agiliza y garantiza la eliminación de efectos voluminosos, por ejemplo, muebles

Vale la pena lo tengamos en cuenta y que hagamos publicidad

El nou servei es pot trobar al catàleg de tràmits classificat dins dels apartats d’Atenció Ciutadana, Medi Ambient i Destacats

Cartell de la recollida de residus

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en funcionament la sol·licitud per internet de la recollida de mobles i residus voluminosos. El nou servei es pot demanar des del catàleg de tràmits de la seu electrònica. A més, la recollida es pot continuar tramitant telefònicament a l’OAC, com fins ara, trucant al 977 79 45 79 en horari de 8 a 14:00 hores.

En la petició cal facilitar el nom, l’adreça de recollida, la descripció dels residus a recollir, i un telèfon i correu electrònic de contacte per confirmar la cita i per poder comunicar qualsevol incidència.

L’horari per deixar els mobles i residus és el dia que la persona esculli, de 20 a 21 hores, i s’ha de deixar al costat del portal de casa seva. L’horari de recollida és de dilluns a diumenge a partir de les 21 hores. No es podran recollir més de 6 objectes, ni es recolliran vidres, miralls, finestres i similars (aquest tipus de residus s’han de portar a la deixalleria municipal). Aquest tràmit només el poden fer persones particulars. Els establiments comercials s’han de posar en contacte amb Secomsa Cambrils, al telèfon 977 369555 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores).

Els particulars també poden portar els residus que no es recullen en la recollida selectiva a la deixalleria municipal, que està orientada principalment als residus especials en petites quantitats (pintures, dissolvents, bateries…), residus voluminosos (mobles, electrodomèstics…), vegetals, runes, així com altres fraccions que es poden recollir selectivament i aprofitar o bé que han de ser tractades per tal de no malmetre el nostre entorn ni afectar a la nostra salut. Poden utilitzar la deixalleria els particulars que generin residus de tipus domèstic o comercials assimilables a domèstics.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.