S’inicia la campanya de vacunació contra la grip i Covid-19 per a persones grans

Noticias

Seguro que la mayoría somos conscientes de lo beneficioso que es vacunarse, tanto contra la Covid como contra la gripe

No somos nadie para decirle a nadie lo que tiene que hacer, pero en esta ocasión nos permitimos recomendar la vacunación contra ambos virus

A partir de demà 11 d’octubre, els major de 60 anys, també grups de risc, poden reservar hora a l’Hospital de Cambrils o a lamevasalut.gencat.cat

Campanya de vacunació contra la grip

Cambrils començarà, en els propers dies, la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19 per a persones majors de 60 anys i grups de risc. Del 16 d’octubre al 30 de novembre, el Casal de la Gent Gran vacunarà els cambrilencs i cambrilenques que prèviament han demanat hora a l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat o a la pàgina web lamevasalut.gencat.cat.

Les persones majors de 60 anys, així com la resta de grups de risc (personal essencial i dones embarassades) poden dirigir-se presencialment al CAP, a partir de demà dimecres 11 d’octubre, per demanar cita per la vacuna. També poden trucar al telèfon 977363074. La novetat d’enguany és que a la vacuna antigripal també s’hi poden acollir fumadors i nens i nenes des dels 6 mesos a 5 anys.

Cal destacar la importància de la prevenció d’aquestes infeccions respiratòries, ja que, durant la tardor i l’hivern és quan més circulen aquests virus. En algunes persones, els virus responsables d’aquestes malalties poden arribar a produir complicacions greus. Vacunar-se, doncs, és vital per reduir la transmissió d’aquestes malalties i per a prevenir-ne complicacions. Trobareu la resposta a les preguntes més freqüents en aquest enllaç.

Deja un comentario, solo usuarios registrados

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.